NOTK Restaurant

NOTK Restaurant, gevestigd op het Deliplein te Rotterdam. Hier serveren wij onze eigen wijnen per glas, gave gerechten die draaien om lokale ingrediënten en een fantastische selectie wijnen per fles van onze wijnkaart.

We zijn hier van woensdag tot en met zaterdag te vinden van 17:00 tot laat. Ook draaien we op vrijdag en zaterdag lunch vanaf 12:00 uur.

Bij NOTK Restaurant mag je van Thomas en Lukas gegrond wijnadvies verwachten, dus we helpen je graag op weg! Natuurlijk hebben we een uitgebreide selectie per glas en die vullen we dagelijks aan met wisselende wijnen buiten de kaart om. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een fantastische wijnkaart.

In de woorden van onze chef Jurgen: “Ik kook graag eenvoudig eten, maar dan heel goed. Een klein aantal ingrediënten, die duidelijk herkenbaar zijn op het bord en simpele bereidingswijzen. Ik zoek wel naar de beste ingrediënten – dat zijn voor mij vaak niet de perse chique ingrediënten. Ik geniet meer van fantastische pompoen of venkelzaad dan van kaviaar. Daarbij zoek ik ook altijd complexe smaken in m’n gerechten.”

Opzoek naar de ultieme wijn-spijs ervaring? Bestel dan het vier gangen sommeliers menu. Voor dit menu selecteren we eerst de wijnen om er vervolgens bijpassende gerechten bij te bedenken. Hier zijn we soms weken mee bezig, maar zo proberen we wel telkens de beste begeleidende spijs neer te zetten.

Onze bakker Sanne maakt elke week onze fantastische eigen zuurdesem broden. Volledig ambachtelijk bereid, waarbij we zelfs ons eigen graan malen en zonder onnodige toevoegingen. Verse brioche, broden en grissini. Je krijgt het bij je menu, maar kan het ook los bestellen!