NOTK Restaurant

Bij NOTK Restaurant, gevestigd op het Deliplein te Rotterdam, serveren wij met ons sommeliers menu de ultieme wijn-spijscombinaties.

Of kies uit de fantastische selectie wijnen van onze wijnkaart, begeleid door mooie à la carte gerechten en toffe bites.

We zijn hier van woensdag tot en met zondag te vinden! Op vrijdag, zaterdag en zondag ook voor de lunch.

Bij NOTK Restaurant mag je van Thomas en Lukas gegrond wijnadvies verwachten, dus we helpen je graag op weg! Natuurlijk hebben we een uitgebreide selectie per glas en die vullen we dagelijks aan met wisselende wijnen buiten de kaart om. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een fantastische wijnkaart.

Onze chef Bjorn zet met zijn team gerechten neer die uitnodigen om te drinken: denk aan een heel piepkuiken, royale bereidingen van langoustines, en sauzen die kracht en diepte hebben. Zijn keuken is stevig en herkenbaar, maar nooit voorspelbaar; klassiek vakmanschap in een vernieuwend jasje.

Samen met zoveel mogelijke lokale producten zijn dit de ideale ingrediënten voor een keuken die precies past bij de wijnbeleving waar NOTK om bekendstaat.

Opzoek naar de ultieme wijn-spijs ervaring? Bestel dan het vier, vijf of zes gangen sommeliers menu. Voor dit menu selecteren we eerst de wijnen om er vervolgens bijpassende gerechten bij te bedenken. Hier zijn we soms weken mee bezig, maar zo proberen we wel telkens de beste begeleidende spijs neer te zetten.

Onze bakker Sanne maakt elke week onze fantastische eigen zuurdesem broden. Volledig ambachtelijk bereid, waarbij we zelfs ons eigen graan malen en zonder onnodige toevoegingen. Verse brioche, broden en grissini. Je krijgt het bij je menu, maar kan het ook los bestellen!