NOTK Fruits de mer Feast

7 oktober 2023 13:00-17:00

Een feest voor de liefhebber van zeevruchten! Na het succes van de eerste twee edities gaan we het nu binnen proberen. Met een ticket kan je vervolgens de hele middag genieten van prachtige zeevruchten en krijg je een glas bubbels om mee te beginnen! De rest van de middag kan je bij ons natuurlijk fantastische bijpassende wijnen kopen.

55,- per persoon

→ Koop een ticket!
Fruits de mer ticket4

NOTK BYO – Part 5 – UITVERKOCHT

Part 5: 8 November

Na het grote succes van ons eerste BYO Diners is het hoog tijd voor nummer vijf. Met een kleine groep wijnliefhebbers, gaan we de diepte in met een aantal top wijnen. Iedereen neemt een wijn mee ter waarde van minimaal 150,- (huidige marktprijs). En wij serveren er een mooi menu bij!

Ook part 5 is weer uitverkocht, binnenkort volgen weer nieuwe data in 2024!


→ Stuur een mail!
NOTK Wine_Pathos Studios 17JAN-26

NOTK Themaweken

18-21 Oktober BORDEAUX
15-18 November SPARKLING
21-26 December BIG BOTTLE DECEMBER

Elke maand zetten we een regio of druif een week lang centraal bij NOTK. We passen dan ons volledige menu aan en schenken die week per glas meerdere toppers binnen dit thema. Nieuwsgierig? Reserveer een tafeltje in de desbetreffende week in onze reserveringstool rechtsonder!

NOTK Wine_Pathos Studios 17JAN-15

Waar dan?

We zijn dus te vinden in de lobby van Hotel Supernova, ‘s-Gravendijkwal 68. Kom je met het OV, dan kan je uitstappen bij tramhalte Tiendplein of je komt lopen vanaf Centraal Station. Kom je met de auto? Aan de overkant van de ‘s-Gravendijkwal betaal je niet het centrumtarief.