Wine Pairing Masterclass

17 januari is het weer tijd voor een Masterclass! We nemen je mee in de wereld van wijn en spijs. Je proeft tien wijnen en vijf spijzen en wij leren je tegelijkertijd drie technieken die wij dagelijks toepassen op het gebied van wijn en spijs.

59,50 per persoon.

→ Koop hier je ticket
Ticketmasterclass

Barolo Nights

24 & 25 januari

Drie gangen begeleid met de mooiste Barolo’s van Cascina del Monastero. Van 2013 tot 1998, alle wijnen fantastisch op dronk. Boek een ticket via het reserveringssysteem!

110,- per persoon.

NOTK_Pathos Studios_11 OCT-5

NOTK BYO – 1 & 2 2024

Deel 1: 7 februari
Deel 2: 8 februari

Vorig jaar was er telkens teveel animo, dus nu twee avonden achter elkaar! Met een kleine groep wijnliefhebbers, gaan we de diepte in met een aantal top wijnen. Iedereen neemt een wijn mee ter waarde van minimaal 150,- (huidige marktprijs). En wij serveren er een mooi menu bij!

→ Stuur een mail!
NOTK Wine_Pathos Studios 17JAN-26

NOTK Themaweken

Niet meer elke maand in 2024, maar gewoon af en toe als we weer iets moois hebben neergezet. En het thema Rhône stond hoog op ons wensen lijstje. Dus wees welkom van 31 januari t/m 3 februari. Reserveren kan via de reserveringstool.

NOTK Wine_Pathos Studios 17JAN-15

NOTK Valentine

14 februari

Speciaal voor Valentijn een leuke deal. Kom met je geliefde eten, wij serveren ons Sommeliers menu, dat zijn wijn en spijs, met tafelwater en koffie en thee na, voor 75 euro per persoon. Je krijgt dan ook nog een Rosé bubbel van het huis vooraf!

Daarnaast hebben we ook een deal met het Supernova Hotel, voor 240,- euro totaal kan je blijven overnachten en met z’n tweeën dineren. Deze actie is te boeken via het hotel.

heart-01

NOTK Portfolio Tasting – Paaseditie

20 maart vanaf 18:00

Ondertussen importeren we tien prachtige domeinen, wij denken dat daar een paar toppers tussen zitten die je voor de komende feestdagen in huis wil hebben! Daarom kan je op 20 maart bij ons in de bar komen proeven of er wat tussen zit voor jou! Bestel je ter plekke? Dan krijg je 15% korting!

Gratis toegang!

→ Kom je ook? Laat ‘t weten!
NOTK_Pathos Studios_11 OCT-4

Waar dan?

We zijn dus te vinden in de lobby van Hotel Supernova, ‘s-Gravendijkwal 68. Kom je met het OV, dan kan je uitstappen bij tramhalte Tiendplein of je komt lopen vanaf Centraal Station. Kom je met de auto? Aan de overkant van de ‘s-Gravendijkwal betaal je niet het centrumtarief.