NOTK Wine Bar & Kitchen

NOTK Wine Bar, gevestigd in de lobby van Hotel Supernova in Rotterdam. Hier serveren wij onze eigen wijnen per glas, gave gerechten die draaien om lokale ingrediënten en een fantastische selectie wijnen per fles van onze wijnkaart. We zijn hier van woensdag tot en met zaterdag te vinden van 15:00 tot laat. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer via de knop rechts onderin.

NOTK Wine_Pathos Studios 17JAN-31

Wine

Bij NOTK Wine Bar mag je van Thomas en Lukas gegrond wijnadvies verwachten, dus we helpen je graag op weg! Natuurlijk hebben we een uitgebreide selectie per glas, deze vind je op de menukaart en die vullen we dagelijks aan met wisselende wijnen buiten de kaart om. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een fantastische wijnkaart, hieronder te vinden!

→ WIJNKAART
NOTK Wine_Pathos Studios 17JAN-26

Bar

Bij NOTK draait het niet alleen om de wijn, want bij die wijn wil je natuurlijk ook lekker eten! Je kan bij ons dan ook zeker terecht voor de beste bites en bar snacks. We hebben een leuk aanbod voor de borrel, geniet bijvoorbeeld van onze nu al beroemde brioche met seizoensgebonden dips of kies voor de bitterballen bij je Condrieu!

→ BITESKAART
NOTK Wine_Pathos Studios 17JAN-9

& Kitchen

Je kan bij ons ook terecht voor het diner. In de woorden van onze chef Jurgen: “Ik kook graag eenvoudig eten, maar dan heel goed. Een klein aantal ingrediënten, die duidelijk herkenbaar zijn op het bord en simpele bereidingswijzen. Ik zoek wel naar de beste ingrediënten – dat zijn voor mij vaak niet de perse chique ingrediënten. Ik geniet meer van fantastische pompoen of venkelzaad dan van kaviaar. Daarbij zoek ik ook altijd een complexe smaak in m’n gerechten.

→ MENUKAART
NOTK Wine_Pathos Studios 17JAN-22

& Buiten

Bij ons zit je ook heerlijk buiten, ons stadse terras is fantastisch vertoeven in de loop van de middag tot diep in de avond! Buiten mag je bij ons hetzelfde verwachten als binnen, dus bij ons drink je de mooiste wijnen en eet je de fijnste spijzen heerlijk in de ondergaande zon!

Terras

Waar dan?

We zijn dus te vinden in de lobby van het Supernova Hotel, ‘s-Gravendijkwal 68. Kom je met het OV, dan kan je uitstappen bij tramhalte Tiendplein of je komt lopen vanaf Centraal Station. Kom je met de auto? Aan de overkant van de ‘s-Gravendijkwal betaal je niet het centrumtarief.