NOTK Restaurant

NOTK Restaurant, gevestigd op het Deliplein te Rotterdam. Hier serveren wij onze eigen wijnen per glas, gave gerechten die draaien om lokale ingrediënten en een fantastische selectie wijnen per fles van onze wijnkaart. We zijn hier van woensdag tot en met zaterdag te vinden van 17:00 tot laat. Ook draaien we op vrijdag en zaterdag lunch vanaf 12:00 uur. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer via de knop rechts onderin.

→ MENU
NOTK_Pathos Studios_11 OCT-14

Wine

Bij NOTK Restaurant mag je van Thomas en Lukas gegrond wijnadvies verwachten, dus we helpen je graag op weg! Natuurlijk hebben we een uitgebreide selectie per glas en die vullen we dagelijks aan met wisselende wijnen buiten de kaart om. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een fantastische wijnkaart.

→ WIJNKAART
NOTK_Pathos Studios_11 OCT-5

Lunch

Op vrijdag en zaterdag ben je ook van harte welkom voor de lunch. Je kan kiezen voor ons lunchmenu of een paar leuke bites. En uiteraard kan je dat ook combineren met fantastische wijnen! Met de lunch serveren we een speciale lunchkaart die je hieronder vind. Reserveren is mogelijk en gewenst.

→ LUNCHMENU
NOTK_Pathos Studios_11 OCT-11

Food

In de woorden van onze chef Jurgen: “Ik kook graag eenvoudig eten, maar dan heel goed. Een klein aantal ingrediënten, die duidelijk herkenbaar zijn op het bord en simpele bereidingswijzen. Ik zoek wel naar de beste ingrediënten – dat zijn voor mij vaak niet de perse chique ingrediënten. Ik geniet meer van fantastische pompoen of venkelzaad dan van kaviaar. Daarbij zoek ik ook altijd complexe smaken in m’n gerechten.”

NOTK_Pathos Studios_11 OCT-7

Bread

Onze bakker Sanne maakt elke week onze fantastische eigen zuurdesem broden. Volledig ambachtelijk bereid, waarbij we zelfs ons eigen graan malen en zonder onnodige toevoegingen. Verse brioche, broden en grissini. Je krijgt het bij je menu, maar kan het ook los bestellen of combineren met onze borrelplank!

NOTK_Pathos Studios_11 OCT-12

Sommeliers Menu

Opzoek naar de ultieme wijn-spijs ervaring? Bestel dan het drie of vier gangen sommeliers menu. Voor dit menu selecteren we eerst de wijnen om er vervolgens bijpassende gerechten bij te bedenken. Hier zijn we soms weken mee bezig, maar zo proberen we wel telkens de beste begeleidende spijs neer te zetten.

NOTK_Pathos Studios_11 OCT-15

Waar dan?

We zijn dus te vinden op het Deliplein. Het adres is Delistraat 20 (3072 ZK, te Rotterdam). Met het OV is het gemakkelijk op de metro te pakken naar Wilhelmina Haven. Kom je met de auto? Er is voldoende plek rondom het Deliplein.